Konferanse

Aktivent hjelper deg med alt fra idè til gjennomføring. Vi kan også bistå i arbeidet med å organisere konferansen, lage invitasjoner, påmeldingsside, profilmateriell, trykksaker, dekor, foredragsholdere, underholdning, teknikk, produksjon, film, logistikk og annet.

Teambuilding

Å engasjere medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere er en viktig del av et event. Nøye gjennomtenkte aktiviteter virker inkluderende og motiverer til teamarbeid. Vi skreddersyr ditt event ut ifra ønsket sted og innhold. Aktivitetsmeny og lokalitet tilpasses det enkelte arrangement: fra krevende og adrenalinfylt – til humoristisk og sosialt.

Kick-off

En kick-off skal inspirere og skape entusiasme. Aktivent sitt oppdrag blir å organisere og gjennomføre en kick-off som skaper internt felleskap, stolthet og glede. Målet er at alle ansatte skal få bygge sterke relasjoner gjennom uforglemmelige opplevelser, og sammen få en flygende start mot nye mål.

Firmafest / Julbord

Dersom du ønsker en spesiell opplevelse eller et skreddersydd julebord for din bedrift eller dine kunder, bistår vi med alt fra idé til gjennomføring. Vårt mål er å være en god samarbeidspartner og rådgiver for å forenkle din planlegging. Vi bidrar med våre idéer og erfaringer for å skape en minneverdig førjulsopplevelse for deg og dine gjester.