Aktivent AS

Aktivent AS tilbyr aktiviteter til små og store grupper, alt fra enkle konferanseavbrekk til sammensatte opplevelser og teambuilding. Vår erfaring og kunnskap gjør det enkelt og kostnadseffektivt for våre kunder å arrangere aktive konferanser og events. Vi har tro på verdien av de gode opplevelsene våre gjester får i felleskap!

Jonas Hasselgren

Dagligleder, Deleier


Jonas har jobbet med aktiviteter og events i 20 år. Han er både kreativ og løsningsorientert, og strekker seg gjerne det lille ekstra for å imøtekomme kundenes ønsker. Jonas jobber også profesjonelt som fotograf.

Olve Norderhaug

Markedsansvarlig, Deleier


Olve har 15-års fartstid i bransjen med å ha bygget opp Trysils ledende aktivitets- og eventfirma. Han trives best i møtet med gjesten, og av å formidle gode opplevelser som skaper smil og latter!

Gaute Norderhaug

Prosjektleder og grafiker.


Anders Dahl

Prosjektleder


Stikk ord: Deltids bonde, Rolig og fokusert i alle situasjoner, Spiller i band, God på underholding, meget flink med mensker.
En mangfoldig medarbeider, som er flink til å hjelpe deltagerne med å holde fokus. Bonde, musiker og entertainer.

Pascall

Prosjektleder


Med lang erfaring som lærer har Pascall god formidlingsevne. Han er serviceminded og stiller alltid opp for kunden. Opprinnelig fra Frankrike.

Partners

Vi har mange profesjonelle samarbeidspartners

Nei vi klarer ikke allt selv, vi er avhengige av gode profesjonelle samarbeidspartners spedt i et vidt fagområde. Vi presenterer noen her som vi har meget gode erfarenheter av.

Aktivent AS

Gillundvegen 8
2335 Stange

Orgnr: 999203302
Tlf: 47333555
Epost: post@aktivent.no

LocationVi kommer til kunden, her er en oversikt over noen av våre utførte oppdrag.